Porta Design Invest SRL Bucuresti produce si mobila la comanda pentru camere de zi (living), sufragerii, cat si corpuri de biblioteca.

In locuintele moderne camera de zi (livingul) are un rol aparte, indeplinind de multe ori si rolul de spatiu de luat masa (sufragerie).

Departajarea zonelor cu functionalitati diferite se realizeaza prin combinatii de culori, materiale si finisaje, precum si prin amplasarea si constructia surselor de lumina.

Spatiul livingului trebuie sa aiba flexibilitate, pentru a se putea adapta foarte usor functiei dorite la un moment dat (mai ales in cazul locuintelor mai putin generoase ca suprafata).
Tocmai aici intervine mobilierul la comanda produs de Porta Design Invest SRL Bucuresti: se incadreaza perfect (atat coloristic, cat si ca dimensiuni) in locuinta dumneavoastra, lucru mult mai greu (daca nu imposibil) de realizat cu mobilier de serie.

Camera de zi este si o zona de repaus si de discutii, un loc dedicat de multe ori lecturii, fapt subliniat si de prezenta corpurilor de biblioteca.

Bibliotecile, in functie de aspectul si dispunerea diverselor module, precum si de materialele si finisajele lor, pot modifica radical imaginea ansamblului.

Aceste module de biblioteca trebuie sa fie in acelasi timp usoare si rezistente.
Bibliotecile pe comanda executate de compania Porta Design Invest SRL Bucuresti se realizeaza dupa masuratori exacte si se incadreaza perfect in spatiul din locuinta dumneavoastra.

  • sufragerie1
  • sufragerie2
  • sufragerie3
  • sufragerie4
  • sufragerie5
  • sufragerie6