Mobilierul este confectionat din PAL melaminat de diverse grosimi (8, 10, 12, 16, 18, 22, 25, 35, 36 mm, etc), MDF melaminat, vopsit, plastifiat, formatat (cu diverse frezari, care, la randul lor, pot fi vopsite, plastifiate, etc.). Palul melaminat este de cea mai buna calitate, de la producatori de prestigiu (Egger, Khronospan, Interspan, Losan, etc.).

Pentru un design mai deosebit, se poate folosi si pal furniruit, cu diverse nuante de bait si lac.

La mobila la comanda confectionata de Porta Design Invest SRl, se pot utiliza usi din sticla, mata, vopsita, securizata, cu diverse rame din MDF, profile din aluminiu, ertc.

Feroneria este de cea mai buna calitate (de exemplu, din Austria importam marcile de prestigiu Blum si Grass).

Canturile folosite la mobilier sunt numai canturi ABS de diverse grosimi, de import (Rehau), avand toata gama de culori folosita pentru mobila.

Putem utiliza canturi de aluminiu, din PVC, din MDF, etc.

Pentru mobilierul de bucatarie se folosesc blaturi termorezistente de la diversi producatori din Ungaria, Austria, Italia, Spania, etc.: Holver, Egger, Khronospan, Losan, etc.

Din vasta paleta de culori folosita (cateva sute de culori si finisaje deosebite), prezentam aici doar cateva, pentru a vedea toate culorile disponibile si calitatea finisajelor si executiei, va invitam in magazin.

Culori finisaje Holver (Egger)

finisaje mobilier Holver (Egger)

Finisaje Khronospan (peste 140 de modele)

Finisaje si culori mobilier Khronospan

Finisaje si culori mobilier-alti producatori (sute de modele)

Voi prezenta mai jos doar o mica parte dintre culorile si finisajele disponibile (sunt cateva sute).

finisaje diverse mobilier

Mai avem inca cateva zeci de culori si modele de materiale. La acestea se adauga diversele culori si modele de sticla, feronerie, etc. Ar fi extrem de dificil si inutil sa le prezentam aici pe toate, de aceea va invitam sa ne vizitati la magazin.